CHiQ FBM157L42 – Kleine Koel-vriescombinatie (144*49,5*47,4 cm) – 157 Liter (109 + 48) – Donker RVS – Omkeerbare deuren

Verrijk uw keuken met de elegante en efficiënte CHiQ FBM157L42 koel-vriescombinatie, een must-have voor iedereen die waarde hecht aan stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Deze compacte krachtpatser, met een totale inhoud van 157 liter, is ontworpen om naadloos in uw keuken te integreren en biedt de perfecte balans tussen vorm en functie.

Compact Design, Maximale Efficiëntie

 • De CHiQ FBM157L42 is slim ontworpen om in kleine ruimtes te passen, met afmetingen die perfect zijn voor appartementen of kleinere keukens. Ondanks zijn bescheiden formaat, biedt deze koel-vriescombinatie verrassend veel opbergruimte.

 • De koelruimte van 109 liter is uitgerust met verstelbare glazen legplateaus en een ruime groentelade, terwijl de vriezer van 48 liter voorzien is van drie handige lades. Zo houdt u uw etenswaren georganiseerd en binnen handbereik.

  Energiezuinig en Milieuvriendelijk

  • Met een energieklasse E is de CHiQ FBM157L42 een slimme keuze voor de milieubewuste consument. Geniet van een lagere energierekening en draag bij aan een groenere planeet.

  Flexibele Plaatsing in Uw Keuken

  • De omkeerbare deuren van de CHiQ FBM157L42 bieden flexibiliteit in de plaatsing. U kunt de draairichting van de deuren aanpassen aan de lay-out van uw keuken, wat zorgt voor een optimale ergonomie en toegankelijkheid.

  Modern en Stijlvol

  • Deze koel-vriescombinatie is afgewerkt in een chique donker roestvrijstaal en heeft een minimalistisch design dat bijdraagt aan de moderne uitstraling van uw keuken.

  Stil en Gebruiksvriendelijk

  • Met een geluidsniveau van slechts 39 dB is de CHiQ FBM157L42 uitzonderlijk stil, ideaal voor open keukens of huishoudens waar rust gewenst is.

  Laat de CHiQ FBM157L42 koel-vriescombinatie het hart van uw keuken worden. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van elegantie, efficiëntie en gebruiksgemak. Uw keuken verdient het allerbeste, en met CHiQ haalt u dat in huis!

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht