Verrijk Je Keuken met de Exquisit CDJ444-040DB – Een Ruimtewonder in Stijlvol Zwart

Stap binnen in de wereld van geavanceerde koeltechnologie met de Exquisit CDJ444-040DB – Amerikaanse Koelkast. Dit model is niet alleen een blikvanger in je keuken, maar ook een ware kampioen in het bewaren van je etenswaren. Met een royale capaciteit van 362 liter, waarvan 237 liter voor koeling en 125 liter voor het vriesgedeelte, is deze koelkast de ideale oplossing voor gezinnen die waarde hechten aan versheid en kwaliteit.

Waarom de Exquisit CDJ444-040DB Onmisbaar is in Jouw Keuken

  • Ruime Capaciteit: Met een totale inhoud van 362 liter, verdeeld over koel- en vriesgedeelte, heb je altijd voldoende ruimte voor al je boodschappen.
  • Georganiseerde Indeling: Uitgerust met 3 legplanken, 1 groentelade, 4 deurbakken en 6 vrieslades, kun je alles overzichtelijk opbergen.
  • Geavanceerde No-Frost Technologie: Dankzij de Total No-Frost technologie behoort ijsvorming tot het verleden en blijven je levensmiddelen langer vers.
  • Modern Design: De donkere inox kleur en geïntegreerde handgrepen geven deze koelkast een moderne en strakke uitstraling.
  • Digitale Temperatuurcontrole: Met het digitale display aan de voorzijde stel je eenvoudig de ideale temperatuur in voor zowel koel- als vriesgedeelte.
  • LED Verlichting: De heldere LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, zonder te hoeven zoeken.
  • Deur Alarm: Een slim alarm waarschuwt je als de deur te lang open blijft staan, wat energie bespaart en de veiligheid van je voedsel garandeert.
  • Vertrouwde Kwaliteit: Geniet van twee jaar Exquisit garantie voor extra gemoedsrust.

Ontdooien is Verleden Tijd

De Total No-Frost technologie van de Exquisit CDJ444-040DB zorgt ervoor dat je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Dit bespaart tijd en moeite, terwijl je etenswaren langer vers blijven.

Een Lust voor het Oog

Deze Amerikaanse koelkast is een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. De zwarte afwerking en het naadloze design passen perfect in moderne interieurs.

Behoud de Controle met Gemak

Met het gebruiksvriendelijke digitale display regel je de temperatuur van de Exquisit CDJ444-040DB zonder moeite, voor de optimale bewaring van je voedsel.

Verlichting die het Verschil Maakt

De ingebouwde LED verlichting in de Exquisit CDJ444-040DB zorgt ervoor dat je altijd direct ziet wat je nodig hebt, zonder onnodig zoeken.

Flexibiliteit en Gemak

De flexibele indeling met meerdere planken en lades maakt het mogelijk om de koelkast naar wens in te delen, zodat je altijd ruimte hebt voor grote en kleine items.

Laat de Exquisit CDJ444-040DB het hart van je keuken worden. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en innovatieve koeltechnologie!

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht