Koelkast tafelmodel goedkoopste: de beste opties voor een betaalbare koelkast

Een koelkast is een onmisbaar apparaat in elke keuken. Of je nu een groot gezin hebt of alleen woont, een koelkast tafelmodel is een handige en compacte oplossing om je etenswaren vers en gekoeld te houden. In dit artikel zullen we de goedkoopste opties voor een koelkast tafelmodel bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken zonder je budget te overschrijden.

1. Inventum KK501 – €179

De Inventum KK501 is een van de goedkoopste koelkasten tafelmodel op de markt. Met een inhoud van 112 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je dagelijkse boodschappen. Het energielabel A+ zorgt ervoor dat je energierekening laag blijft, terwijl de verstelbare plateaus en deurvakken zorgen voor flexibiliteit bij het indelen van je koelkast.

2. Exquisit KS116-2RVA+ – €189

De Exquisit KS116-2RVA+ is een andere betaalbare optie voor een koelkast tafelmodel. Met een inhoud van 92 liter is deze koelkast iets kleiner dan de Inventum KK501, maar nog steeds ruim genoeg voor de meeste huishoudens. Het energielabel A++ zorgt voor een nog lager energieverbruik en de glazen legplateaus zijn eenvoudig schoon te maken.

3. Beko TS190020 – €199

De Beko TS190020 is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope koelkast tafelmodel. Met een inhoud van 88 liter is deze koelkast iets kleiner dan de vorige modellen, maar nog steeds voldoende voor de meeste dagelijkse behoeften. Het energielabel A+ en het geluidsniveau van slechts 39 dB maken deze koelkast energiezuinig en stil.

4. Whirlpool ARG 450/A+ – €219

De Whirlpool ARG 450/A+ is een iets duurdere optie, maar biedt ook meer functies en een grotere inhoud. Met een capaciteit van 130 liter is deze koelkast ideaal voor gezinnen die wat meer ruimte nodig hebben. Het energielabel A+ en de automatische ontdooifunctie maken deze koelkast energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

5. Zanussi ZRG16602WA – €229

De Zanussi ZRG16602WA is een van de duurdere opties in deze lijst, maar biedt ook een grotere inhoud en meer geavanceerde functies. Met een capaciteit van 153 liter is deze koelkast ruim genoeg voor gezinnen en biedt het voldoende opbergruimte voor al je boodschappen. Het energielabel A++ zorgt voor een laag energieverbruik en de automatische ontdooifunctie maakt het onderhoud eenvoudig.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een goedkope koelkast tafelmodel, zijn er verschillende opties beschikbaar die aan je behoeften kunnen voldoen. De Inventum KK501, Exquisit KS116-2RVA+, Beko TS190020, Whirlpool ARG 450/A+ en Zanussi ZRG16602WA zijn allemaal betaalbare keuzes die je etenswaren vers en gekoeld kunnen houden zonder je budget te overschrijden. Vergelijk de specificaties en prijzen van deze modellen om de beste optie voor jouw situatie te vinden.

Onthoud dat de goedkoopste optie niet altijd de beste keuze is. Het is belangrijk om ook rekening te houden met de kwaliteit, duurzaamheid en energie-efficiëntie van de koelkast. Lees reviews van andere gebruikers en vergelijk de specificaties om een weloverwogen beslissing te nemen. Met de juiste koelkast tafelmodel kun je genieten van gekoelde etenswaren zonder je bankrekening te plunderen.

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht