Ontdek de Labirent BL-76 – Tafelmodel Koelkast – Mini Vrijstaande Koelkast – 76 Liter Inhoud – Zwart – E grade

Ben je op zoek naar een elegante en praktische oplossing voor jouw koelbehoeften? De Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast is een perfecte aanwinst voor iedereen die stijl en functionaliteit wil combineren. Met zijn ruime inhoud van 76 liter en een verfijnde zwarte afwerking, is deze mini vrijstaande koelkast een must-have voor kleine woonruimtes, kantoren of als extra koelruimte in je keuken.

Compact Design, Grootse Prestaties

De Labirent BL-76 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van efficiëntie. Het compacte formaat maakt het een ideale keuze voor ruimtes waar elke vierkante centimeter telt. Toch biedt het voldoende ruimte om al je essentiële etenswaren en dranken koel te houden.

  • Stijlvol Zwart: Een luxe uitstraling die naadloos aansluit bij elke interieurstijl.
  • Capaciteit: Geniet van 76 liter aan koelruimte voor al je favoriete versnaperingen.
  • Efficiëntie: Met een energieklasse E grade is deze koelkast een slimme keuze voor zowel het milieu als je portemonnee.

Kenmerken die Uitblinken

De Labirent BL-76 is uitgerust met hoogwaardige specificaties die het gebruiksgemak verhogen:

  • Gehardglas Plankjes: Duurzaam en eenvoudig te reinigen.
  • Stil in Gebruik: Met een geluidsniveau van slechts 45 dB, zal deze koelkast je dagelijkse leven niet verstoren.
  • Gebruiksvriendelijke Afmetingen: Met een formaat van 47.5 x 42.4 x 71.6 cm, past deze koelkast moeiteloos waar je hem nodig hebt.

Garantie & Zekerheid

Wanneer je kiest voor de Labirent BL-76, kies je voor zekerheid. Wij bieden een 2 jaar garantie op je aankoop. Mocht je tegen problemen aanlopen, dan staat onze klantenservice klaar om je snel en efficiënt te helpen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Maak Vandaag Nog de Slimme Keuze

Wacht niet langer en verrijk je leefruimte met de Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, capaciteit en betrouwbaarheid. Jouw ideale koeloplossing is slechts een klik verwijderd!

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht