Mediamarkt Koelkast Tafelmodel

De Mediamarkt is een bekende elektronicawinkel waar je terecht kunt voor allerlei apparaten, waaronder koelkasten. Een populair type koelkast dat veel mensen aanspreekt, is het tafelmodel. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de Mediamarkt koelkast tafelmodel en de verschillende opties die beschikbaar zijn.

Wat is een tafelmodel koelkast?

Een tafelmodel koelkast is een compacte koelkast die perfect is voor mensen met beperkte ruimte in hun keuken. Het heeft een hoogte van ongeveer 85-90 centimeter en past gemakkelijk onder een aanrechtblad of tafel. Ondanks het compacte formaat biedt een tafelmodel koelkast voldoende ruimte om voedsel en drankjes koel te houden.

Voordelen van een Mediamarkt koelkast tafelmodel

De Mediamarkt biedt een breed scala aan tafelmodel koelkasten met verschillende voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een Mediamarkt koelkast tafelmodel:

 • Compact formaat: Het tafelmodel is ideaal voor kleine keukens, studentenkamers of kantoren waar ruimte beperkt is.
 • Betaalbaarheid: Tafelmodel koelkasten zijn over het algemeen betaalbaarder dan grotere koelkasten. Bij de Mediamarkt kun je vaak profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.
 • Energiezuinigheid: De meeste tafelmodel koelkasten zijn energiezuinig en hebben een gunstig energielabel. Dit betekent dat je kunt besparen op je energierekening.
 • Flexibiliteit: Een tafelmodel koelkast kan gemakkelijk worden verplaatst, wat handig is als je je keuken wilt herinrichten of als je gaat verhuizen.

Kenmerken om op te letten bij het kopen van een Mediamarkt koelkast tafelmodel

Voordat je een Mediamarkt koelkast tafelmodel aanschaft, zijn er enkele belangrijke kenmerken waar je op moet letten. Hier zijn een paar punten om in gedachten te houden:

 • Inhoud: Controleer de inhoud van de koelkast om ervoor te zorgen dat deze voldoende ruimte biedt voor jouw behoeften. Let op het aantal planken, deurvakken en groentelades.
 • Energie-efficiëntie: Kijk naar het energielabel van de koelkast om te bepalen hoe energiezuinig deze is. Een koelkast met een A+++ label is het meest energiezuinig.
 • Geluidsniveau: Als je de koelkast in een open keuken of slaapkamer plaatst, is het belangrijk om rekening te houden met het geluidsniveau. Kies voor een model met een laag geluidsniveau.
 • Extra functies: Sommige tafelmodel koelkasten hebben extra functies, zoals een vriesvak, automatische ontdooiing of een snelkoelfunctie. Overweeg welke functies voor jou belangrijk zijn.

Populaire Mediamarkt koelkast tafelmodel opties

De Mediamarkt biedt een breed scala aan tafelmodel koelkasten van verschillende merken. Hier zijn enkele populaire opties die je kunt overwegen:

 • Bosch KIL20V51: Deze energiezuinige koelkast heeft een inhoud van 141 liter en beschikt over een vriesvak. Het heeft een A++ energielabel en een geluidsniveau van 37 decibel.
 • Samsung RB29FERNCSA: Deze koelkast heeft een inhoud van 290 liter en beschikt over een vriesvak met No Frost technologie. Het heeft een A+++ energielabel en een geluidsniveau van 39 decibel.
 • Whirlpool SW6 A2Q W: Deze koelkast heeft een inhoud van 323 liter en beschikt over een vriesvak met 6th Sense technologie. Het heeft een A++ energielabel en een geluidsniveau van 35 decibel.

Conclusie

Een Mediamarkt koelkast tafelmodel is een uitstekende keuze voor mensen met beperkte ruimte in hun keuken. Het compacte formaat, de betaalbaarheid en de energiezuinigheid maken het een populaire optie. Bij het kopen van een Mediamarkt koelkast tafelmodel is het belangrijk om te letten op de inhoud, energie-efficiëntie, geluidsniveau en eventuele extra functies. Met de verschillende opties die beschikbaar zijn bij de Mediamarkt, kun je zeker een koelkast vinden die aan jouw behoeften voldoet.

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht