Ontdek de Richome Tafelmodel Koel-vriescombinatie – KC-9339 – Zilverkleurig

Verrijk je keuken met de stijlvolle en praktische Richome KC-9339 tafelmodel koel-vriescombinatie. Met een totale capaciteit van 95 liter, waarvan 85 liter effectief bruikbaar is, biedt dit apparaat een slimme oplossing voor het bewaren van al je verse en bevroren producten. Het zilverkleurige design voegt een moderne touch toe aan elke keukeninrichting.

Compacte Efficiëntie

Deze koel-vriescombinatie is perfect voor kleinere huishoudens of als extra apparaat in je huis. Met een koelruimte van 67 liter en een vriesgedeelte van 28 liter heb je voldoende ruimte om je dagelijkse boodschappen vers en bevroren te houden. De twee plateaus, de transparante groentelade en de handige vakken in de deur zorgen voor een georganiseerde opslag van je etenswaren.

Langdurige Versheid

De 4-sterren vriezer, met een temperatuur van -18 graden Celsius of lager, garandeert dat je voedsel tot een jaar lang bewaard kan worden zonder kwaliteitsverlies. Of je nu restjes invriest of een voorraad ijsjes aanlegt voor de zomer, je producten blijven perfect bevroren.

Gebruiksgemak

De Richome KC-9339 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De thermostaat met zeven standen maakt het eenvoudig om de ideale binnentemperatuur in te stellen. Bovendien zorgt de binnenverlichting ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je etenswaren, zelfs bij weinig licht.

Belangrijkste Kenmerken

  • Praktische indeling met 67 liter koelruimte en 28 liter vriesruimte
  • Compacte afmetingen: 45,3 x 52 x 85,1 cm (breedte x diepte x hoogte)
  • Energiezuinig met energielabel F
  • Hoogwaardige 4-sterren vriezer voor langdurige opslag
  • Elegante zilverkleurige afwerking die bij elke keukenstijl past

Maak vandaag nog de slimme keuze voor de Richome KC-9339 tafelmodel koel-vriescombinatie en geniet van de perfecte balans tussen stijl, efficiëntie en gebruiksgemak. Bestel nu en ervaar het gemak van een georganiseerde en moderne keuken!

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht