Ontdek de Salora 47CLT93BL – Koelkast tafelmodel vrijstaand – 93 l – Zwart – 2024

Ben je op zoek naar een elegante en functionele koelkast die perfect past in een kleinere keuken of als aanvulling dient voor je koelbehoeften? De Salora 47CLT93BL is een moderne oplossing die stijl en praktisch nut naadloos combineert. Met zijn zwarte, chique uitstraling en slimme ontwerp is deze koelkast een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit.

Compact Design, Ruime Opslag

Laat je niet misleiden door het compacte formaat van de Salora 47CLT93BL. Binnenin vind je een verrassend ruime netto inhoud van 93 liter, perfect voor het bewaren van al je essentiële levensmiddelen. Het is de ideale keuze voor singles, koppels of als extra koelruimte in huis.

Naadloze Integratie in Elke Keuken

Deze koelkast is ontworpen om in harmonie te werken met de meeste huishoudelijke omgevingen, dankzij de klimaatklasse N-ST die optimaal functioneert bij temperaturen tussen 16°C en 38°C. Bovendien, met de verwisselbare deurscharniering, past de Salora 47CLT93BL zich moeiteloos aan elke keukenindeling aan, waardoor je de vrijheid hebt om de draairichting van de deur te kiezen.

Efficiënt en Georganiseerd

De binnenkant van de Salora 47CLT93BL is ontworpen voor maximale efficiëntie en overzichtelijkheid. Het interieur bevat een handig legplateau en een transparante groentelade, waardoor het organiseren van je voedsel een fluitje van een cent wordt. De deurvakken bieden extra opbergruimte voor zowel kleine conserven als grotere flessen, terwijl de LED-binnenverlichting zorgt voor een helder zicht op je producten, zelfs in het donker.

Belangrijkste Kenmerken

  • Type: Vrijstaand tafelmodel koelkast
  • Totale inhoud: 93 liter
  • Kleur: Stijlvol zwart
  • Klimaatklasse: N-ST, ideaal voor diverse omgevingstemperaturen
  • Interieur: Overzichtelijk met legplateau en speciale groentelade
  • Verlichting: Helder met LED-binnenverlichting
  • Flexibiliteit: Verwisselbare deurscharniering voor een perfecte pasvorm

Wacht niet langer en verrijk je keuken met de Salora 47CLT93BL koelkast. Dit tafelmodel is niet alleen een blikvanger, maar ook een toonbeeld van efficiëntie en gebruiksgemak. Bestel nu en ervaar het gemak van een goed georganiseerde en stijlvolle koelruimte!

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht