Ontdek de Salora COOLFREEZE143BL – Koelvriescombinatie – Koelkast – Vrijstaand – Zwart – Koelkasten vrijstaand

Zoek je een koelvriescombinatie die niet alleen betrouwbaar en ruim is, maar ook een vleugje elegantie aan je keuken toevoegt? De Salora COOLFREEZE143BL is de perfecte match voor jouw huishouden, of je nu een groot gezin hebt of geniet van het solo-leven. Deze koelvriescombinatie is een ware kameleon in je keuken, die zowel in functionaliteit als in stijl niet teleurstelt.

Waarom kiezen voor de Salora COOLFREEZE143BL?

  • Groots in capaciteit: 173 liter totaal
  • Flexibele indeling voor al je producten
  • Efficiënt energieverbruik
  • Fluisterstille werking
  • Gebouwd voor de lange termijn

Groots in capaciteit: 173 liter totaal

De Salora COOLFREEZE143BL is een ware opslagkampioen met een totale inhoud van 173 liter. Het koelgedeelte alleen al biedt 121 liter aan ruimte, terwijl het vriesvak met 52 liter perfect is voor al je diepvriesproducten. Van verse groenten en fruit tot je favoriete ijsjes, alles past er moeiteloos in.

Flexibele indeling voor al je producten

Deze koelvriescombinatie is ontworpen met het oog op jouw gemak. Verstelbare planken en handige deurvakken maken het mogelijk om de ruimte naar jouw hand te zetten. Of je nu een plek zoekt voor die grote frisdrankflessen of je boodschappen efficiënt wilt opbergen, de COOLFREEZE143BL past zich aan jouw wensen aan.

Efficiënt energieverbruik

Met een energielabel van E is de Salora COOLFREEZE143BL een slimme keuze voor zowel je portemonnee als het milieu. Deze koelvriescombinatie is ontworpen om energie te besparen, waardoor je op lange termijn minder betaalt voor je energieverbruik en bijdraagt aan een groenere planeet.

Fluisterstille werking

Geniet van de stilte in je keuken dankzij de stille compressor van de COOLFREEZE143BL. Met een geluidsniveau van slechts 40 dB wordt je dagelijkse routine niet verstoord door ongewenste geluiden, ideaal voor open keukens of huizen met open plattegronden.

Gebouwd voor de lange termijn

Salora is synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, en deze koelvriescombinatie is daarop geen uitzondering. De COOLFREEZE143BL is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zodat je jarenlang kunt vertrouwen op jouw keukenapparaat.

De Salora COOLFREEZE143BL is meer dan een koelvriescombinatie; het is een investering in comfort, stijl en duurzaamheid. Maak vandaag nog de keuze voor gemak en efficiëntie in je keuken. Bestel de COOLFREEZE143BL en ervaar morgen al het verschil in jouw dagelijks leven.

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht