Ontdek de Tomado TCR1420B – Koel-vriescombinatie – 173 liter – Energieklasse E – Zwart

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische koel-vriescombinatie die perfect past bij jouw dynamische levensstijl? De Tomado TCR1420B is een uitstekende keuze voor gezinnen van 3 tot 4 personen, met een totale netto inhoud van 173 liter om al je verse producten en diepvriesgoederen optimaal te bewaren. Met zijn moderne zwarte afwerking en slimme functies is deze koel-vriescombinatie een aanwinst voor elke keuken.

Waarom kiezen voor de Tomado TCR1420B?

  • Ruime capaciteit van 173 liter
  • Helder zicht met LED binnenverlichting
  • Zuinig met 100 watt vermogen
  • Fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 40 dB
  • Efficiënte Energieklasse E
  • Flexibele indeling met 3 verstelbare legplateaus
  • Aanpasbare draairichting van de deur
  • 2 jaar garantie voor extra zekerheid

Elegant en Functioneel Design

Deze koel-vriescombinatie is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen voor gemak. De geïntegreerde handgreep en het strakke lijnenspel zorgen ervoor dat de Tomado TCR1420B in elke keukenstijl past. De binnenkant is net zo indrukwekkend, met een transparante groentelade en drie glazen legplateaus die je naar wens kunt aanpassen.

Optimaal Georganiseerd Koelgedeelte

Het koelgedeelte van 121 liter is slim ingedeeld om je boodschappen overzichtelijk te houden. De heldere LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt van je etenswaren, terwijl de verstelbare plateaus je de vrijheid geven om de ruimte naar wens in te delen.

Ruim Vriesgedeelte voor Al je Diepvriesproducten

Met een netto inhoud van 52 liter biedt het vriesgedeelte genoeg ruimte voor al je diepvriesproducten. De twee transparante lades zijn ruim en gebruiksvriendelijk, en de meegeleverde ijsblokjeshouder maakt het gemakkelijk om altijd ijs bij de hand te hebben.

Gebruiksvriendelijke Kenmerken

De Tomado TCR1420B is uitgerust met een reeks aan gebruiksvriendelijke functies, zoals een omkeerbare deur die je kunt aanpassen aan de indeling van je keuken, en een eenvoudige temperatuursinstelling met een draaiknop voor optimale koeling.

Stil en Energiezuinig

Met een geluidsniveau van slechts 40 dB is deze koel-vriescombinatie bijna onhoorbaar, ideaal voor open keukens of kleinere woningen. Daarnaast zorgt de energieklasse E ervoor dat je apparaat zuinig omgaat met energie, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee.

Geschikt voor Elk Huishouden

De klimaatklasse N/ST van de Tomado TCR1420B betekent dat je hem in de meeste huishoudens zonder problemen kunt plaatsen, zolang de omgevingstemperatuur tussen de 16°C en 43°C ligt.

Verantwoorde Keuze met het Nieuwe Energielabel

Met het nieuwe energielabel, dat sinds maart 2021 van kracht is, kun je erop vertrouwen dat je een verantwoorde keuze maakt. De Tomado TCR1420B is volgens de nieuwste richtlijnen beoordeeld en geclassificeerd, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de energie-efficiëntie.

Let op: Onze transporteur levert alleen op de begane grond. Houd hier rekening mee bij de levering van je nieuwe koel-vriescombinatie.

Laat de Tomado TCR1420B het hart van je keuken worden en geniet van de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en efficiëntie. Bestel nu en ervaar het gemak en comfort van deze moderne koel-vriescombinatie!

Plaats een reactie

Koelkast info

Verse smaken beginnen hier: ontdek de koelkast
die bij jouw levensstijl past. Koelkasten die bewaren
wat er echt toe doet, elke dag weer.

Begin zoektocht